wpbf6fb837.png
wpfffcfc33.png
wp29d79c49.png














wp5533b116.gif
wpdebfb140.gif

K N G U

wpa410d6f1_0f.jpg
wpa1ff69b4.png
wp85d49ef2.png
wp82ee26a3.png

 

 

Dropping bij E.O.C.

 

wp823c4aaf.jpg

Voor de leden vanaf 12 jaar werd een avond georganiseerd die in het teken stond van vragen beantwoorden en jagers. De kinderen werden in 3 groepen verdeeld en gingen zo diverse plaatsen in Dommelbergen af, op zoek naar antwoorden. Bijvoorbeeld op hoeveel poten het speeltuintje staat bij de Rubenshof of hoeveel bomen staan er op het pleintje in Arkendonk.

Met deze antwoorden konden punten verdiend worden, de groep die voor 23.00 uur binnen was met de meeste punten, had gewonnen. Helaas was dit makkelijker gezegd dan gedaan. De groepen kregen namelijk strafpunten van de jagers als ze gepakt werden. De jagers waren met de auto en op de fiets, dus ook in brandgangen waren de groepen niet veilig. De meiden hebben spannende momenten beleefd en vooral heel veel gelachen onderweg.

Extra punten konden verdiend worden door 2 verschillende eieren mee terug te nemen. Zo kwamen er zwarte eieren, gekookte eieren en zelfs een ei dat meer weg had van een paasei mee terug.

Onderweg kreeg men bij de X een ijsje, hier konden de jagers niet komen (gelukkig).

De groepen werden begeleid door Anouk, Wallie en Finn, nogmaals bedankt hiervoor. De groep van Wallie had duidelijk gewonnen, hierdoor gingen Britt, Beau, Charlotte, Dililah en Judith er met een klein prijsje vandoor. Volgend jaar doen we het zeker over.